OVER MIJ - Senzorganizing.nl
15766
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15766,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

OVER MIJ

ginette

‘If you want to be light, you have to let go’ (Courtney Carver)

Dat ene zinnetje veranderde mijn leven.

Eind 2014 is onze (eerste) prachtige gezonde zoon geboren. Na een heerlijke verlofperiode pakte ik mijn werk en andere activiteiten weer op. Veel veranderingen, ik zat niet lekker in m’n vel, maar toch probeerde ik om alle ballen in de lucht te houden. Ik ging regelmatig over mijn grenzen heen. Binnen een jaar gaf mijn lichaam aan dat het genoeg was: ik was uitgeput, overprikkeld en ik zat tegen een burn-out aan.

 

Tijdens een coachingstraject kwam ik erachter dat ik m’n sensitiviteit niet voldoende serieus nam. Ik werd me er bewust van dat ik me soms overweldigd voelde en dat ik niet genoeg tijd nam om mezelf op te laden.

 

Stap voor stap maakte ik een aantal bewuste keuzes die mijn leven langzaamaan veranderden. Ik had vooral behoefte aan rust en ruimte; aan mindful leven.

 

Zo verminderden mijn man en ik drastisch het aantal spullen in ons huis. Ik verminderde ook mijn ‘moeten’ en richt mijn leven nu in vanuit ‘willen’. Ik ga nu bewuster om met ‘digitale’ prikkels en met mijn agenda en tijd.

In mijn toenmalige baan als directiesecretaresse maakte ik ook een aantal bewuste keuzes, door bepaalde dingen niet meer te doen of slimmer te organiseren.

 

En het werd voor mij steeds duidelijker dat ik graag van betekenis wil zijn voor andere mensen, door ze te helpen met het creëren van rust en ruimte, en met het maken van bewuste keuzes.

 

Nog elke dag word ik weer uitgedaagd om bewuste keuzes te maken. Mijn eigen ‘gebruiksaanwijzing’ ken ik steeds beter en ik weet hoe ik mezelf kan ontladen en opladen. Naast ons gezin en mijn werk krijg ik energie van mooie gesprekken met mensen, hardlopen en lezen.

 

Ik ben weer in balans; ik ervaar rust en ruimte om te doen waar ik blij van word. Dat geeft mij veel voldoening en dat gun ik jou ook!

‘Waar wil jij ruimte voor maken?’